AFHAAL-EETFESTIJN

Beste sympathisant van onze fanfare,

Wij hopen van ganser harte dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren. Door de coronaperikelen zal het u niet verbazen dat we dit jaar geen groot mosselfestijn kunnen organiseren. We blijven echter niet bij de pakken zitten en hebben besloten dit jaar een alternatief aan te bieden.

U kan een keuze maken uit verschillende gerechten die u op zaterdag 7 november kan komen afhalen tussen 15:00 en 18:00 in onze zaal, Romeinsplein 20a te Zottegem. Vanaf €45 leveren we gratis aan huis binnen een straal van 20 km. U kan onze maaltijden nog 4 dagen koel bewaren. Als dessert kan u kiezen voor onze niet te versmaden huisgemaakte rijstpap! 

Bovendien bieden we enkele bijpassende wijnen aan die u met het oog op de feestdagen in meervoud kan bestellen.

De mogelijke keuzes kan u vinden via onze Facebookpagina.

Gelieve vóór 31 oktober te bestellen via fanfare.velzeke@telenet.be  of bij één van onze leden.

Omwille van organisatorische en hygiënische redenen vragen we u het totaalbedrag van uw bestelling voor 31 oktober over te schrijven op rekeningnummer BE93-7510-0328-1367. Omdat het voor de cultuursector onzekere en moeilijke tijden zijn, zijn ook vrije bijdragen zeker welkom.

Langs deze weg hopen wij u toch een gezellige middag of avond rond de eettafel te bezorgen. 

Alvast bedankt voor de steun!

Hopelijk tot binnenkort.

Muzikanten en het bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s